Køb af MOOSDORF hegn

Med virkning fra 01.07.2012 har Leif Grynnerup og Henning Heilskov solgt Deres virksomhed til STH-Holding Aps.

Vi har valgt at sælge vor virksomhed til STH-Holding Aps, som bla. ejer SER Hegn Aps og mobilhegn.dk. Vi har stor tiltro til den måde disse virksomheder drives på og er overbeviste om at med Deres indkøbsaftaler, kundesegmenter og ikke mindst stærke økonomi, vil De kunne udvikle og videreføre Moosdorf A/S, udtaler Henning Heilskov.

Moosdorf A/S har til næste år 125 års jubilæum som virksomhed og har altid været drevet med klassiske dyder, som ikke mindst er påkrævet i den på mange måder, omskiftelige tid vi lever i. Vi ser nu med salget af vor virksomhed en stor fremtid for både medarbejdere og ikke mindst vore nuværende og kommende kunder. Salget har også medvirket til sikring af Nordjyske arbejdspladser og mon ikke vi indenfor kort tid ser ansættelse af nye dygtige medarbejdere, udtaler Leif Grynnerup.

Vi har med dyb respekt for den virksomhed Moosdorf A/S er, tænkt os at videreføre Moosdorf A/S på disse stolte traditioner. Vi vil tilføre mange nye produkter og løsninger, og ikke mindst vil vi investere kraftigt i virksomheden, udtaler Henrik Rasmussen.