Bomanlæg & trafikreguleringsanlæg

Bomanlæg fra Magnetic access

MOOSDORF opsætter og servicerer bomanlæg over hele Danmark. MAGNETIC ACCESS bomanlæg øger sikkerhedsniveauet og letter styringen af trafikken ved parkeringspladser, og -kælder, vejafgift- og toldområder, privatboligområder, campingpladser, byggemarkeder, lystbådehavne, erhverv og industri.

 

Access-serien er udstyret med det innovative MHTMTM-drev, som har en lang levetid ved en energibesparende drift og lav vedligeholdelsesbehov. Derved muliggøres en miljøvenlig anvendelse. Det høje drejningsmoment gør MAGNETIC ACCESS bomme meget hårdført, selv under ekstreme vejrforhold.

Leveres som komplet bomanlægs-system, inkl. bomarm, MGC PRO barriere kontroller og integreret 2-kanals loop detektormodul.

Konfigurerbare farvekombinationer

Netværksforbindelse

2-delt bomarm

Parallel operation

Mulighed for sikkerhed med fotoceller

Mulighed for sikkerhed med vejsløjfer

Lang levetid - op til 10 millioner operationer

Spærrebredde fra 3 m - 10 m

Åbne,- lukketid 1.3 - 8 sekunder

Godkendt til persontraffik

Let tilgængelig betjeningspanel

Opfylder alle europæiske krav

Hent produktblad:

Serviceaftaler

En serviceaftale med MOOSDORF Hegn A/S på mekaniske og elektriske sikrings produkter sikrer at gældende EU direktiver og krav fra bl.a. arbejdstilsynet overholdes. Vi kan sammensætte aftalerne akkurat som vores kunder ønsker det. Vi udfører lovpligtige eftersyn af alle vore produkter, og sikrer dermed at gældende krav overholdes, og samtidig har det en forebyggende effekt i forhold til sikringsniveau og levetid. Vi afleverer altid en servicerapport, når vores certificerede teknikere har udført de aftalte service opgaver. Kontakt os for nærmere aftale.

Ring gerne eller send os en besked hvis du vil høre mere om de mange muligheder eller kontakt din konsulent:

Jess-Peter-Poulsen

Jess Peter Poulsen
jpp@moosdorf.dk
30 49 99 98

Jess Peter Poulsen

Claus-Pedersen

Claus Pedersen
cp@moosdorf.dk
26 72 94 03

Claus Pedersen